Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 17 juliol 2015 17/07/2015 25:00

La comissió Pujol conclou que l'ex president Jordi Pujol mereix una reprovació del Parlament per la fortuna oculta. Els partits han votat les conclusions i la comissió ha quedat tancada. 

L'actual president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha reunit avui a la Sarsuela amb el rei Felip VI, la primera oficial des de la proclamació del monarca i amb el context de la llista única sobiranista. Mas ha dit que arribaba en to de pau. Des del govern l'emmarquen en la normalitat institucional i recorden que Mas només és president autonòmic.

Més declaracions de les formacions respecte la candidatura  única sobiranista, els detalls de la qual es presentaran el proer dilluns. Iniciativa i Podem, després de l'acord per a les eleccions municipals a Barcelona decideixen presentar-se juntes als comicis generals i l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, 

acorda amb la SAREB inciar els tràmits per la cessió dels pisos buits que la societat pública té disponibles a la ciutat. I en plana cultural tres festivals, Cap Roig, Porta Ferrada i el Barcelona Beach Festival.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones