Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 30 de maig de 2016 30/05/2016 29:59

El president del grup popular catala al Parlament entrevistat a Radio 4 assenyala què,  davant la posicio dels anticapitalistes amb una esmena a la totalitat dels pressupostos,  potser és el moment que el Govern replantegi els numeros per mirar de sumar altres grups com el PP i evitar eleccions. En canvi CDC confia que la CUP acabarà donant suport mentre ERC, soci de Govern, apel.la a l'entesa de les parts i als marges per poder aprovar els comptes.

 

Continua el conflicte al barri de Gracia de Barcelona arran del desallotjament del Banc Expropiat. Aquest migdia els membres del col.lectiu, que han passat la nit al davant del local, han celebrat una assemblea per a decidir noves actuacions per recuperar l’espai. Els partits  polítics demanen responsabilitat . Els veïns demanen entesa i diàleg de les parts.

 

Els treballadors del metro de Barcelona han començat la primera de les quatre jornades de vaga amb aturades parcials. En la primera d'avui, de 7 a 9 del mati, algunes aglomeracions han congestionat el tram central de linia 5, què ha quedat tallat unes hores per un acte vandàlic a les vies què ha acabat amb detencions.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones