Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 25 d'abril 2016 25/04/2016 29:53

El Rei ha començat la tercera roda de consultes amb els partits per constatar la manca d'acord per formar govern abans d'anunciar la nova convocatoria d'eleccions pel 26 de juny. Tots els partits catalans veuen inevitable repetir comicis menys ERC que considera que acabarà havent la gran coalicio. A l'espera del que comuniqui el monarca, ICV considera que la solucio a l'enrocament politic passa per una aliança de Podemos amb IU i el PP, proposa què en cas de nous comicis, C's s'uneixi amb el PSOE per coherencia.

 

El President Carles Puigdemont ha inaugurat el saló de l'Alimentària què enguany celebra l'edició número 40. Coincidint amb el Congrés, els treballadors del metro han convocat vaga parcial aquest dimarts i dimecres.

El Govern d'Ada Colau ajorna l'aprovacio dels pressupostos tot confiant que acabarà sumant els vots necessaris de la CUP.

Els perits judicials què han declarat en el cas Ester Quintana avalen que les ferides de l'ull són compatibles amb l'impacte d'una bala de goma.

Salut atribueix el brot de gastroenteritis per aigua, què ha afectat més de 4100 persones, a una contaminació fecal humana.

Girona , escenari de la sisena temporada de Jocs de Trons, estrena el primer capítol al teatre Municipal.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones