Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia- 9 d'agost 2017 09/08/2017 49:19

El president del govern espanyol torna a defensar el turisme com a font d'ingressos i carrega contra els actes vandàlics per part dels radicals alhora què recomana a la Generalitat que s’aparti d’aquest col.lectiu.  El Govern  es persona com a acusació particular per l’atac al bus turístic.  L'Ajuntament de Barcelona defensa què cal trobar l'equillibri perquè la ciutat no pot quedar-se sense turisme però remarca que la solució passa per saber gestionar amb tots els actors. Un fet què diu no passa amb el conflicte que afecta a l'aeroport.

Els treballadors d'Eulen al Prat decidiran demà en assemblea si s'avenen o no a l'oferta feta per la Generalitat i què l'empresa sí ha acceptat per posar fi a les aturades parcials i sobretot la vaga indefinida a partir de dilluns 14. Avui les cues han tornat a la T1 i la T2.

Els treballadors d'Ilunion, tambe presents al Prat avui negocien al Departament de Treball les condicions laborals per evitar que el 16 d'agost comencin una vaga indefinida .

El president del PP catala, Xavier Garcia Albiol demana reunir-se amb el President Carles Puigdemont el 16 d’agost.

El mercat laboral català perd 8 posicions des de l’inici de la crisi segons l’índex de qualitat laboral de la UGT

Metges de la Vall d’hebron graven una intervencio de pròtesi de maluc en realitat virtual per a ús de metges i residents .

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones