Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 30 d'abril de 2015 30/04/2015 29:53

 El Parlament ha aprovat aquest matí gràcies a un acord entre CiU i ERC paralitzar la creació del Consorci Sanitari de LLeida fins que no hi hagi un consens al territori i que el govern lliuri a la cambra catalana un informe amb les al.legacions al projecte. 

Aqusta matí han començat a passar a disposició del jutjat numero 3 de Reus els 9 detinguts en l'operació de la Guàrdia Civil de dimarts passat en el marc de les investigacions del cas SAGESSA, una peça separada del cas INNOVA. 

Avui ha trascendit la imputació de 13 persones més relacionades amb les irregularitats detectades a l'ajuntament de Torredembarra. Les imputacions que es coneixen ara tenen relació amb pressumptes contractacions irregulars a l'ajuntament

Validat al Parlament el decret pel qual la Generalitat i els ajuntaments tindran el dret d'adquirir pisos buits en mans dels bancs procedents de desnonaments. L'objectiu és evitar que els fons d'inversió els comprin a preus baixos. Les entitats financeres ja han comunicat l'existència de 1.400 habitatges susceptibles d'adquisició. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones