Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 26 de juliol de 2016 26/07/2016 29:49

El Govern ha aprovat  avui el trasllat de  53 peces de les 97 que un jutge d'Osca  ha ordenat retornar al Monestir de Sixena però preserva les 44 del Museu de Lleida. L’executiu aragonès ha demanat al jutge que exigeixi a la Generalitat el compliment de l'estat de Dret i retorni el total de les peces.

Junts pel Sí i la CUP tenen intencio de demanar a la Mesa, tot i que no se sap quan... què inclogui les conclusions de la comissio del proces constituent en l’ordre del dia de l'ultim ple abans de vacances per forçar una votació amb els 72 diputats que tenen tot i l'advertiment del TC. Els partits de l’oposició critiquen els dos partits per situar la Cambra contra la llei.

 L'ANC i Omnium fan costat al procés amb la nova convocatòria per a la Diada. El lema será A PUNT simbolitzant la destinació del full de ruta.

El Rei ha començat la roda de consultes amb els grups per designar candidat a president. En Comú Podem formarà part del Grup Unidos Podemos un cop descartat el grup propi. Albano Dante nou secretari general de Podem a Catalunya. La Cambra de Comerç alerta de les conseqüències de no tenir govern estable a Catalunya.

El jutge què investiga el cas Innova, de presumptes irregularitats en l'antic holding d'empreses municipals a Reus inclou en les seves interlocutòries una queixa per la falta de mitjans patida fins ara.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones