Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 31 de juliol 2015 31/07/2015 29:59

 El conseller d’Interior, Jordi Jané, assegura què l’increment de morts a la xarxa viària, 9 més que de gener a juliol de 2014, es deu a l’ús del telèfon mòbil durant la conducció. Fins ara hi ha 81 víctimes mortals i 428 ferits greus.

El president Mariano Rajoy remarca que vetllarà per a què a Catalunya es compleixi la llei alhora què evitarà que els catalans perdin la condició d’europeus. Afirmacions al Palau de la Moncloa en el balanç de legislatura i a tres dies per la signatura del decret de convocatòria d’eleccions pel 27-S.

Xavier Garcia Albiol cap de llista del PP nega a Artur Mas assegurant que és a Catalunya on fa por la llista Junts pel Sí i no a Madrid. El líder d’Unió, Duran i Lleida, assenyala Garcia Albiol com el representant del PP més extrem. Miquel Iceta  defensa que el PSC és l’únic projecte sòlid per articular un govern d’esquerres. 

CaixaBank advoca pel diàleg i un acord en l’aspecte sobiranista.

El PSC i C’s rebutgen l’adhesió de l’ajuntament de Lleida a l’AMI.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, congela l’IBI.

L’Associació Promoció del Transport Públic valora el vist-i-plau d’Artur Mas a Ada Colau de conectar el tramvia per la Diagonal però alerta que la Generalitat se’n desdigui amb l’excusa que no és una inversió prioritària.

El Port de barcelona disposarà de la primera autopista ferroviària de l’Estat que unirà el recinte portuari amb França i Alemanya.

Cap de setmana líric al Festival Castell de Perelada amb l’estrena d’Otello de Verdi.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones