Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia- 16 d'agost 2017 16/08/2017 50:03

Comença el compte enrera per a l'1-O. Avui la Mesa del Parlament ha obert el nou període de sessions a la cambra catalana però finalment ha posposat la tramitacIó de la llei del referèndum .

El govern espanyol què n'estava molt pendent dels moviments al Parlament per si la Mesa tramitava la norma i calia presentar recurs al TC, ha assenyalat que l’ajornament demostra el desconcert dels sobiranistes.

Així de moment avui la reunió de ministres extraordinària abordarà Catalunya però sobretot l'arbitratge que ha de resoldre el conflicte laboral del Prat, coincidint amb el tercer dia de vaga indefinida dels treballadors d’Eulen.

El TC també avui a la tarda resol el recurs de súplica del govern català contra la suspensió cautelar de la reforma del reglament del Parlament. Una suspensió que ha estat notificada aquest mati a la Presidenta de la cambra, Carme Forcadell.

Radio nacional ha pogut recollir els testimonis d'alguns veïns del barri del Raval de Barcelona què expliquen cóm conviuen amb els pisos ocupats per narcotraficants a la finca on viuen

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones