Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 17 d'abril de 2015 17/04/2015 29:53

En declaracions aquest matí a Ràdio 4, el candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona Alfred Bosch ha defensat que el debat sobre la independència estigui present en la campanya de les eleccions municipals del 24 de maig. Bosch tambe ha dit que si no hi ha majoria absoluta hauria de ser alcalde el cap de la llista més votada. I de cara a les eleccions del 24 de maig, el portaveu del PPC Enric Millo no creu que la detenció de Rodrigo Rato pugui perjudicar el partit.

El ple del parlament previst per la primera setmana de maig debatrà el projecte de llei electoral catalana. Els treballs de la ponència han acabat aquest matí amb acord entre CIU, ERC i IC.

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, han acompanyat els familiars de les víctimes de l'avió de Germanwings que es va estavellar als Alps en el funeral d'Estat que s'ha celebrat aquest migdia a la catedral de Colònia. A Barcelona, l'acte de record a les víctimes es farà dilluns 27 d'aquest mes d'abril.

Avui i demà es fa als supermercats de Lleida i les comarques de Ponent el recapte de primavera del banc dels aliments. 

La pel.lícula mexicana "Güeros" ha obtingut el premi a la millor pel.lícula del Festival de Cinema Llatinoamericà de Lleida, mentre que el premi pel millor film de caràcter social que atorga Radio Exterior d'Espanya ha estat per la producció argentina "El hijo buscado".

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones