Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 10 de maig 2015 10/05/2015 29:55

 -- Els treballadors de Movistar es reuniran finalment demà al vespre amb la direcció de Telefònica per negociar la millora de condicions laborals. L'acord per reunir-se va arribar anit després que els treballadors es tanquessin a la botiga de Movistar del Portal de l'Angel de Barcelona durant més de 9 hores. 

-- Comissions Obreres obre aquest dilluns un procès participatiu per recollir propostes de tots els sectors de la societat per millorar el sindicat. Segons el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, es vol coneixer l'opinió de la gent de dins i fora del sindicat. 

 

-- Avui és el Dia Mundial del Lupus, una malaltia que provoca una disfunció del sistema immunològic i comporta importants lesions orgàniques. Els pacients reclamen més atenció a una dolència que és crònica i que actualment encara no es pot curar. 

 

-- El departament de Salut vigila 88 cooperants catalans que han estat en països afectats per ebola. A Catalunya hi ha hagut un centenar de sospites, tot i que el protocol s'ha activat tres vegades. En aquest sentit, les autoritats sanitàries catalanes recorden que l'ebola encara segueix a molts països d'Àfrica.

-- La novel·la 'Sense fi' del valencià Salvador Company ha guanyat el 25è premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler. Company explica que la narració vol ser una metàfora de la situació que viu el País Valencià.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones