Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 9 de maig 2015 09/05/2015 29:56

 -- A Barcelona aquest migdia unes 500 persones s'han concentrat a la Plaça de Sant Jaume per protestar per la degradació del sistema sanitari públic català. Els manifestants consideren que els actuals govern volen fer de la sanitat un negoci i que aquestes polítiques sempre van en detriment dels més febles.

--  L’Assemblea Nacional Catalana escull aquest dissabte el Secretariat Nacional que regirà l’entitat el proper any. Aquest migdia a Sabadadell, al Vallès Occidental, hi ha votat la presidenta sortint Carme Forcadell qui no amaga la seva recança per deixar el càrrec.

 

-- El ministre de l'interior Jorge Fernandez Diaz ha presidit aquest migdia a Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat el 171 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil. El ministre ha destacat el paper de la Benemèrita en el control de la immigració il.legal.

 

-- Avui arrenca una nova edició de l'exposició "GIRONA TEMPS DE FLORS". Aquest any es poden veure un total de 164 muntantges a diferents indrets de la capital gironina i s'incorpora per primera vegada el riu Onyar.

 

-- Aquest cap de setmana Reus acull el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Hi participen fins 43 companyies que actuen a qualsevol racó de la ciutat. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones