Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 3 de maig 2015 03/05/2015 29:59

 -- L'Ajuntament de Barcelona ha precintat de forma preventiva una altra atracció instal·lada a la Feria de Abril, al Fòrum de Barcelona. Es tracta de l'atracció anomenada La Cárcel. Ahir al vespre una dona de 32 anys es va trencar la tíbia i el peroné. Segons el propietatri de l'atracció, l'incident va ser fortuït, però el marit de la dona ferida, manté que va ser culpa de les instal·lacions.

-- Barcelona reuneix des d'avui i fins dimarts més de 2.500 experts en medi ambient que participen en el Congrés Anual de la Societat de Toxicologia i Química Ambiental, que se celebra al recinte del Fòrum. Entre els objectius de la trobada destaca l'anàlisi de la falta d'aigua i la sobreexplotació  dels recursos a Europa, fet que provoca un increment de la contaminació  ambiental. 

-- La directora cinematogràfica Isabel Coixet prepara ja una nova pel·lícula que portarà per títol 'La Llibreria'. En una entrevista a l'ACN, Coixet ha explicat que el seu proper treball tractarà sobre la història d'una dona que s'estima els llibres.

 

-- La Fèria d'Abril de Catalunya tanca portes aquest diumenge després de 10 dies d'activitats i una bona afluència de visitants. Ho ha explicat a Ràdio 4 el portaveu de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya, la FECAC, Paco Bernal. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones