Radiodiari Migdia - Balears Radio Nacional

Radiodiari Migdia - Balears

Lunes a viernes a las 13.10 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.8.0/js
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • radiodiari migdia 29/12/11

Les Noticies al Migdia ¿ Baleares 29/12/11

29 dic 2011

Iñaki Urdangarin haurà de comparèixer com imputat davant del jutjat número 3 de Palma el 6 de febrer, pel cas babel. Una peça separada del cas Palma Arena.

UIrdangarin haurà d'explicar les irregularitats que ha trobat la Fiscalia Anticorrupció i que beneficiaren a la Fundació Noos amb més d¿un milió d'euros. Tos els partits de les illes han expressat el seu respecte a la decisió judicial i esperen que s'arribi a la veritat del cas. El president del Parlament demana a tos els grups parlamentaris que aprovin les lleis necessàries per reactivar l'economia i generar nous llocs de feina. El Batlle de Manacor, Antoni Pastor, ha mostrar la seva discrepància amb la direcció del seu partit, el Popular, per la política lingüística que duu a terme el Govern. L'Obra Cultura Balear celebrà l'acte central de la campanya Si a la Cultura en commemoració de la Diada del 31 de desembre.

ver más sobre " Les Noticies al Migdia ¿ Baleares 29/12/11" ver menos sobre " Les Noticies al Migdia ¿ Baleares 29/12/11"

Los últimos 2.236 programas de Radiodiari Migdia - Balears

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios