Wonderland   Wonderland - 18 de desembre 2013 18/12/2013 58:45

En el laberint de la literatura negra, sense perdres'ns trobem el llibre "Elles també maten", d'Anna Maria Villalonga. Un recull de relats que demostra que les autores catalanes escriuen allò que els surt de l'ànima, però que si cal matar, maten. Tretze escriptores catalanes que han compost un relat ben negre. Fora manies i supersticions, ens diuen. El tretze és un bon número i entre totes han construït una antología que enlluerna per la diversitat de les veus que la integren.

A MIRALL SONOR coneixerem grups musicals, artistes, cantautors que aprofiten també aquestes dates per mostrar els nous treballs en format música i també literari. La Consol Saenz ens farà un tast de què es coourà pel Nadal a casa nostra per anar de Festivals, comprar un llibre, o una bona idea per regalar.

Jordi Corominas ens parlarà a EL LABERINT d'una qüestió que fins ara nomès havia estat protagonista en el títol de la secció: els laberints. Des de l'antiguitat, la cultura ha estat fascinada per endinsar-se, perdre's o sortir-se dels laberints, en especial la literatura des de l'antiga Grècia fins els nostres dies.

Wonderland
Más opciones