Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 20 d'abril 2015 20/04/2015 24:37

L'alumne de 13 anys de l'Institut Joan Fuster al barri de la Sagrera de Barcelona que ha mort un professor substitut de 35 anys i ferit quatre persones podria haver patit un brot psicòtic segons el departament d'ensenyament. 

El fet que sigui menor de 14 anys significa que no podrà passar a la Fiscalia de Menors sinó que s'en farà càrrec la Direcció General de l'Atenció  la Infància i l'Adolescència.  Restarà uns dies en observació a la Unitat de Pisquiatria de l'Hospital Sant Joan de Déu on s'el practica un examen psiquiàtric. La policia escorcolla el seu domicili, els testimonis declaren a la comissaria de les Corts, i professors, pares i alumnes del centre han reben suport psicològic al centre. La Generalitat ha decretat demà dia de dol oficial.

D'altra banda al Parlament,  a la comissió parlamentària que investiga el cas Pujol han comparegut aquesta tarda l'assessor fiscal Joan Anton Sánchez Carreté i l'empresària Laura Cutillas.

S'apropa Sant Jordi i es fan ha estimacions de venda de roses i llibres . També es posa en marxa una campanya per donar sang amb motiu de la festivitat.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones