Edició Vespre - 6 maig 2015 06/05/2015 24:20

El Departament d'Ensenyament presentarà al·legacions abans de deu dies al recurs del ministeri al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè el Govern deixi escollir el castellà com a llengua vehicular a les escoles i es repeteixin per tant les matriculacions amb aquesta opció de tria. Tots els partits excepte el PP i Ciutadans mostren unitat davant l'actual model educatiu. Des de la conselleria d'educació s'avisa que tot continuarà igual.

Tot el mateix dia que la llei electoral catalana ha superat l'escull del debat a la totalitat després que Convergència i Unió i Esquerra Republicana hagin fet valer la seva majoria per rebutjar les quatre esmenes a la totalitat i els tres textos alternatius que s'han presentat.

I entre d'altres temes satisfacció del sector de l'automoció davant la renovació per vuitena vegada del pla PIVE, el Pla especial urbanistic que limita la instal.lació de Clubs Cannabics a menys de 150 metres de centres escolars, o  l'estudi d'evolució de les al.lèrgies a Catalunya. 

Más opciones