Edició Vespre - 5 maig 2015 05/05/2015 24:29

Es confirma que la catalana desapareguda al Nepal després del terretrèmol del passat dia 25 d'abril, Roser Palau, de 37 anys és la primera víctima mortal espanyola. 

D'altra banda, el govern considera apunta que hi ha dubtes sobre si l'actuació policial i judicial en les últimes detencions pel cas Innova s'ha ajustat a la legalitat pel que fa al temps de detenció de la tinent d'alcalde i la proporcionalitat. En paral.lel, considera antidemocràtica la intenció de Ciutadans d'impedir la manifestació convocada per l'ANC de l'11 de setembre si coincideix amb l'inici de la campanya electoral.

Entre d'altres informacions  l'atur baixa en més de 18.600 persones a Catalunya, s'arxiva la causa del menor de 13 anys que va acabar amb la vida d'un professor a l'Institut Joan Fuster de Barcelona el passat 20 d'abril, el Pla Especial Urbanístic pels Clubs de Cànnabis que endureix les condicions per la seva instal.lació s'aprova demà,  Girona capital internacional del mapping al juliol i en esports paraules de Luis Enrique i Guardiola a 24 hores de l'enfrontament Barça Bayern de Munich a les semifinals de la Champions.

Más opciones