Econòmix   Econòmix - 25 de març 2015 25/03/2015 25:25

Tractem dels aspectes més rellevants en matèria econòmica de la recent trobada entre Alexis Tsipras i Angela Merkel tot destacant que dilluns 30/03/15 Grècia ha de presentar el pla detallat de les reformes econòmiques on l'atur, el sistema tributari i la lluita contra l'evasió fiscal juguen rols molt importants. Per abordar aquest assumpte hem comptat amb Pol Morillas, investigador principal en temes d'Europa de la fundació CIDOB.

Després hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix de la mà de Gi Group, experts en selecció de persones i treball temporal. Avui la feina presentada ha estat per a 5 enquestadors telefònics per una empresa de telemàrqueting i estudis de mercat on la incorporació és inmediata.

Finalment, a Món Immobiliari hem compartit amb Joaquim Coll, director de productes i negoci hipotecari de Banc Sabadell, les hipoteques més interessants que podem trobar al mercat. Per aquesta entitat financera la hipoteca a un tipus d'interès fix del 3,25% és una de les més aconsellables.

Econòmix
Más opciones