Món possible   Món possible - 5 de maig de 2018 05/05/2018 01:01:57

Les associacions de periodistes adverteixen del retrocés de la Llibertat de Premsa al nostre país, a causa de l'anomenada Llei Mordassa i pel Procés independentista. S'ha generat un clima d'hostilitat cap als periodistes, que veuen dificultada la seva feina.

La Federació Internacional de Periodistes recorda que no pot haver-hi Llibertat de Premsa si els professionals viuen amb por, per la seva seguretat i per la precarietat. Aquesta por fa que perdin llibertat, independència i credibilitat.

Ho analitzem amb Òscar Martínez, un dels periodistes d'investigació més importants de Llatinoamèrica, del diari digital El Faro d'El Salvador.

Recordem el crim de nou periodistes i el seu guia a Ayacucho, al Perú, fa 35 anys, en unes circumstàncies mai aclarides. Cada any se'ls ret homenatge i hi ha assistit el nostre company Roger Franco, que ha recollit el tesriomoni de companys i familiars.

I examinem els mitjans de comunicació del nostre país amb el professor de Comunicació de la Universitat Ramón Llull Pere Masip, que és membre de l'equip d'investigadors europeu Media Pluralism Monitor, que mesura la independencia i el pluralisme dels mitjans.

Món possible
Más opciones