El millor de cada casa

El millor de cada casa

Dissabte i diumenge a les 09.00 hores

Presentat per:  Miquel Murga Dirigit per:  Miquel Murga

El magazine familiar pels diumenges al matí amb un grap de propostes pel dia. Es tracta de començar el diumenge amb bon peu i el millor dels humors possibles.

Amb to d'humor i la presència habitual de personatges sorpresa, el programa pretén ser una finestra a tot allò que s'organitza arreu de Catalunya durant el cap de setmana i sempre amb el punt d'interès posat en tots els membres de la família, perquè tothom hi pugui trobar allò que més li interessi.

La participació dels oients és un dels elements primordials del programa. A través de concursos puntuals, però també amb la possibilitat de participar en les tertúlies que cada setmana s'organitzen, tothom hi podrà dir la seva i deixar constància del que pensa de cadascun dels temes proposats.

Felicitem i ens posem en contacte, cada setmana, amb els alcaldes les poblacions dels quals celebren Fires o Festes Majors, i també a aquells personatges populars que, amb motiu del seu sant o el seu aniversari, tenen aquell cap de setmana com a especial a la seva agenda particular.

Cada setmana conversem amb algun personatge que, al final, s'haurà de sotmetre a les preguntes de la nostra roda de premsa particular, amb tots i cadascun dels personatges del programa.

Més informació sobre "El millor de cada casa" Menys informació sobre "El millor de cada casa"

El millor de cada casa - 'On has anat Isa'. Troballa de la setmana. Entrevistem a Juan Soto Viñolo i Carmen LLoret

13 abr. 2014

  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El millor de cada casa - 13 d'abril 2014 3a hora

Els últims 807 programes de El millor de cada casa

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios