Econòmix   Econòmix - 16 de desembre de 2019 16/12/2019 55:47

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Carles Moslares, degà de l’IQS School of Management, per tractar les darreres declaracions del secretari general de l’OCDE Àngel Gurría, conforme Espanya necessita disposar de nous pressupostos públics, ja que porten massa temps prorrogats. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que demà dimarts 17 de desembre la patronal Foment organitzarà una jornada dedicada a la promoció de la igualtat de gènere en l'àmbit laboral; ha anunciat que dimecres 18 de desembre la Comissió de Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya presentarà una sessió informativa sobre "El nou Model de col·laboració Social Delegada", on hi participaran totes les seus del Col·legi; i ha divulgat que dijous 19 de desembre l'Institut Nacional d'Estadística publicarà els Índexs d'Entrades de Comandes en el sector Industrial.

A continuació a la Tertúlia, Mónika Blasco, presidenta d’Ade Vallès (Associació d’Empresàries del Vallès), sòcia directora de Market Development-Azafatas i Relacions Públiques, i Sòcia-Fundadora de La Original Communication, i Anna Casamian, empresària i sòcia-directora de Pimienta Comunicación, han analitzat la situació de les dones en les posicions directives i en els consells d'administració de les empreses i quines accions poden endegar-se per millorar la situació de desigualtat pel que fa al gènere. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Sara Cortina, consultora de recursos humans a ICSA Grupo. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a responsable de Facility amb un sou brut anual entre els 35.000 i 38.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat de l’excés de deutes d’una empresa que no l’eximeix del pagament de les cotitzacions de la Seguretat Social, tot al·legant força major. I finalment a Territori autònom hem explicat els projectes de Sergi González, autònom, gerent de garciFLORS, president de l'Associació de floristes de Sabadell i campió d’Espanya en art floral.

Econòmix
Más opciones