Econòmix   Econòmix - 25 de maig de 2018 25/05/2018 55:38

A l'espai d'actualitat econòmica hem parlat de les noves exigències de la Unió Europea pel que fa a la protecció de dades tot considerant que avui 25 de maig entre en funcionament el nou Reglament General de Protecció de Dades . Per aquest assumpte hem comptat amb Jordi Díaz, director de l’Àrea de Consultoria de JDA/SFAI.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el sector de l'automoció i la seva influència en el PIB i l'ocupació alhora també de tractar els seus reptes com la implantació de la intel·ligència artificial. Per aquest temari hem tingut a Albert Guivernau, professor del Departament d'Empresa i Economia de la Universitat Abat Oliba CEU, i Juan Carlos Tebar, cap de vendes d'AUDI a Catalunya

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Francisco Artiles, consultor de servei d'Adecco a Barcelona ,ha plantejat feina per treballar com a teleoperador/a de vendes en una empresa del sector contact center amb una retribució bruta anual de 14.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat la Llei de Repressió de la Usura, tot recordant que el concepte d’usura està molt vinculat al cobrament excessiu d’interessos per un préstec.

I a Món PIME, Tirso Gracia, soci responsable del Departament Laboral del despatx d’advocats Ventura Garcés & Lopez-Ibor, ens ha explicat el mobbing o assetjament laboral que pot tenir lloc a les petites i mitjanes empreses.

Econòmix
Más opciones