Econòmix   Econòmix - 10 de març de 2017 10/03/2017 54:40

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat algunes de les dades destacades que s'han divulgat aquesta setmana amb motiu del Dia internacional de la dona, des de la bretxa salarial entre homes i dones a l'augment de l'emprenedoria en femení passant per la importància dels estudis universitaris per aconseguir un treball. Aquest assumpte l'hem comentat amb Maria Helena de Felipe, vicepresidenta de la patronal Foment del treball i presidenta de Fepime.

A continuació, a la tertúlia, hem explicat el què és l'agricultura periurbana que engloba aquelles explotacions agrícoles a la ciutat o bé en espais propers a les urbs tot destacant els casos pràctics de Can Perol, que produeix fruita i verdura ecològica al Baix Llobregat, i del celler Alta Alella que elabora vins i caves ecològics. Per aquest temari hem comptat amb Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i Xavier Recasens, enginyer agrònom i màster en sistemes agrícoles periurbans.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de tècnic administratiu comptable per treballar en una empresa del sector de l'automòbil amb un sou brut anual de 20.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món DEL BÉ COMÚ, Montserrat Junyent, coordinadora de l'equip de difusió, formació i educació de l'Associació Catalana pel Foment de l'economia del bé comú, ens ha parlat de com el model econòmic del bé comú s'està divulgant entre els joves com a una opció real de nova economia alhora també d'explicar en quin estat es troba el balanç del bé comú de l'Agència catalana de joventut.

Econòmix
Más opciones