Econòmix   Econòmix - 6 d'abril de 2018 06/04/2018 55:28

A l'espai d'actualitat econòmica ens hem preguntat el perquè els salaris no augmenten als nivells del creixement econòmic, tot donant resposta en Jordi Costa, professor d’EADA Business School. A continuació, a la tertúlia, hem tractat el col·lectiu de la gent gran, n'hem fet un perfil, hem abordat el canvi demogràfic que implica i també les seves conseqüències econòmiques, tant sobre la despesa pública com en la generació d'oportunitats de negoci per les empreses. Per aquest temari hem tingut a Mireia Fernández-Ardèvol, investigadora sènior de la Universitat Oberta de Catalunya experta en gent gran i TIC, i María Jesús Comellas, professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona, experta en relacions multigeneracionals.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Jessica Blanca, directora d'oficina de Randstad, ha proposat feina per treballar com a receptor/a d'un taller d'automoció a Mollet del Vallès amb un sou brut anual d'entre els 18.000 i 21.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha comentat, tot considerant que aquest dimecres passat dia 4 d’abril es va iniciar el període de la declaració de la renda, una anècdota curiosa: la quota pagada per ser germà d’una confraria, desgrava.

I a Món Digital, Miquel Ojeda, cap del Departament de Sistemes d’Informació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ens ha explicat la incidència de la transformació digital en el paper assistencial de la farmàcia. Per aquest assumpte també hem comptat amb l'expert en transformació digital de l'Econòmix Albino Campo.

Econòmix
Más opciones