Anem de tarda Ràdio 4

Anem de tarda

Dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 hores. Dimarts a divendres de 03.00 a 06.00 hores (Rep.)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Anem de tarda - 9 de juliol 2015 1a hora

Anem de tarda - L'assistència sexual a l'enquesta a debat

09 jul. 2015

A Europa cada vegada hi ha més persones que reclamen i exigeixen els drets sexuals de les persones amb diversitat funcional, perquè tenen les mateixes necessitats sexuals que qualsevol altra... Malgrat això, l’assistència sexual és una pràctica força desconeguda. Per aquest motiu, avui en volem parlar a l’enquesta a debat i ho farem amb l’ Antonio Madrid: Coordinador de la Clínica jurídica dret al Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Gemma Deulofeu: Psicòloga especialitzada en drets sexuals de persones amb diversitat psíquica i també hi serà l’Antonio Centeno: és activista vinculat al moviment de vida independent i a projectes com la OVI (oficina de vida independent), SOLCOM i ha impulsat el documental ‘YES WE FUCK’.

veure més sobre "Anem de tarda - L'assistència sexual a l'enquesta a debat" veure menys sobre "Anem de tarda - L'assistència sexual a l'enquesta a debat"

Els últims 4.379 programes de Anem de tarda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos