Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Parlem del Crossfit, una pràctica que s'ha extés en els últims anys. Combina diferents esports, des de l'halterofilia, a l'entrenament metabòlic d'alta intensitat. I a diferència de gimnasos tradicionals, no s'utilitzen màquines. Tot i que qualsevol persona pot iniciar-se en este esport, els especialistes recorden la importància d'adaptar els exercicis per a evitar lesions.

La Universitat Politècnica de València aspira a guanyar el campionat mundial de Fórmula Student. És una competició de prototips de cotxes de carreres on es premia arribar el primer però també el disseny tecnològic del vehicle. Ara són tercers del món i el repte es aconseguir un cotxe amb peces impresses en 3D. La politècnica ha dissenyat la impressora més gran de totes les universitats a Espanya.

  • La UE obligará a importar la naranja sudafricana al territorio comunitario aplicando tratamiento en frío, lo que impide la ‘exportación’ de plagas
  • Los agricultores valencianos lo celebran como una victoria. Holanda se oponía a esta medida, por ser la comercializadora de los cítricos sudafricanos

Hui és notícia a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana:
-La Unió Europea ha aprovat el tractament en fred de les taronges procedents de Sudàfrica.
-El tripartit del Botànic ha salvat les diferències en matèria energètica i ha aprovat el decret de les energies renovables.
-Hui parlem del Crossfit, una pràctica esportiva que s'ha extés en els últims anys. Combina diferents esports, des de l'halterofilia, a l'entrenament metabòlic d'alta intensitat. I a diferència de gimnasos tradicionals, no s'utilitzen màquines.

Hui és notícia a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana:
-La Unió Europea ha aprovat el tractament en fred de les taronges procedents de Sudàfrica.
-El tripartit del Botànic ha salvat les diferències en matèria energètica i ha aprovat el decret de les energies renovables.
-Hui parlem del Crossfit, una pràctica esportiva que s'ha extés en els últims anys. Combina diferents esports, des de l'halterofilia, a l'entrenament metabòlic d'alta intensitat. I a diferència de gimnasos tradicionals, no s'utilitzen màquines.

Finalmente la Comisión Europea ha aprobado una normativa que obligará al tratamiento en frío de los cíctricos importados de terceros países. Es una reivindicación histórica de los agricultores valencianos porque supone un freno a la propagación de plagas como la falsa polilla.

El Palau de Les Arts de València cierre hoy la temporada con la ópera " Wozzeck", de Alban Berger, con una puesta en escena que cuenta con una casa volante de 6.5 toneladas y una lámina de agua de 450 metros cuadrados.

"Trets. Imatges de la TRansició Valenciana" es un libro que acaba de editar la Institució Alfons el Magnànim - Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació. Más de 500 fotografías sobre la realidad de la transición democrática del fotoperiodista Josep Vicent Rodriguez, con textos de la periodista Rosa Solbes.

La Unió Europea ha aprovat el tractament en fred per a les importancions de les taronjes sudafricanes. En el següent reportatge, expliquem en què consisteix i quins interesos hi ha al darrere, perquè s'aplique, com reclamaven els agricultors valencians, o perquè no fóra efectiu, com volia Holanda.

LA CONFEDERACIÓN HIDROGRÁFICA DEL JÚCAR ACORDABA ESTE MIÉRCOLES APLAZAR LA APROBACIÓN DE LAS ACTUACIONES SOBRE LOS ACUÍFEROS SUBTERRÁNEOS DEL VINALOPÓ A PETICIÓN DE LA CONSELLERÍA DE AGRICULTURA.


---------------------------------------------------


-- LA CONSELLERÍA DE SANIDAD DETECTA EL PRIMER CASO SOSPECHOSO DE VIRUELA DEL MONO EN LA PROVINCIA DE ALICANTE. EN ESTOS MOMENTOS HAY UN CASO SOSPECHOSO EN CADA UNA DE LAS PROVINCIAS DE LA COMUNITAT.


--------------------------------------------------


-- UNA MUJER DE 24 AÑOS HA SIDO DETENIDA ACUSADA DE MALOS TRATOS A SU HIJA, DE TAN SÓLO 20 MESES DE EDAD, A LA QUE DAÑABA PARA HACERLA PARECER ENFERMA. SE CREE QUE LA MUJER PODRÍA PADECER UNA ENFERMEDAD MENTAL.

Sigue sin aclararse si mañana se aprobará el macrodecreto de las renovables por las diferencias entre los socios del Botànic. Empiezan las comparecencias de los nuevos consellers para explicar las líneas de actuación de sus departamentos. El primero ha sido el conseller de Sanidad, Miguel Mínguez. Segunda jornada de la misión comercial a Lisboa. El rey Felipe VI visita la base de la OTAN de Betera.

El Palau de les Arts de València clausura la temporada operística amb l'estrena de Wozzeck, del compositor austríac Alban Berg. És un dels majors reptes tècnics en la història de les Arts. Un espectacular muntatge escènic que contempla una casa volant de més de 6 tones i un estany d'aigua de 450 metres quadrats. Estrenada en 1925, l'òpera, relata la història real d'un soldat en un drama de denúncia social sobre la classe proletària pobra i explotada i les misèries morals.
 

Los valencianos suspendemos en alimentación y, según el Colegio de nutricionistas de la Comunitat Valenciana, la pandemia ha empeorado nuestros hábitos. Se han incrementado los trastornos de conducta alimentaria y entre los menores ha aumentado el consumo de ultraprocesados y bollería industrial.

Hui és notícia a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana:
-El rei Felip sext ha visitat la Base General Terrestre de Bétera.
-Els valencians suspenem en alimentació. Segons un informe del col·legi de nutricionisme, la nostra alimentació ha empitjorat per la pandèmia.
-El Valencia Basket va caure ahir en La Fonteta 79 a 80 davant el Baskonia, en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final.

Hablamos con el presidente del Colegio de Nutricionistas de la Comunitat, Luis Cabaña, para que nos cuente las conclusiones de su último informe sobre los hábitos alimenticios de los valencianos. Las dos principales, que comemos cada vez peor y que han aumentado los malos hábitos.