Enlaces accesibilidad

L'advocat d'Albert López nega que hagi confessat el crim: "La notícia és falsa"

  • José Luis Bravo assegura que el seu client té un comportament excel·lent i que "està rehabilitat"
  • Rosa Peral estudiaria demanar la revisió de la seva condemna si fos certa la confessió d'Albert López

Per

L'altaveu - Gir de guió al crim de la Guàrdia Urbana: els advocats responen

Última hora en un dels casos més mediàtics dels últims anys: Albert López, un dels condemnats pel crim de la guàrdia urbana, podria haver reconegut el que dicta la sentència: que ell i Rosa Peral van matar a Pedro Rodríguez.

Condemnats a 20 i 25 anys de presó, tots dos han complert 7 anys de presó i, segons 'El Periódico', tot indica que el primer pas per la reinserció per part d'Albert López hauria estat reconèixer els fets provats a la sentència. D'aquesta manera, aviat podria començar a demanar els primers permisos. Segons fonts penitenciàries, ho va dir, de manera oral, davant el personal de la presó.

Rosa Peral I Albert López durant el judici

Rosa Peral I Albert López durant el judici

L'advocat ho nega

L'advocat de l'Albert, José Lúis Bravo, nega aquesta confessió a L'altaveu i assegura que "la notícia és falsa".

"El meu client només ha acceptat que va fer d'encobridor d'allò que va fer Rosa Peral, el mateix que va dir el judici", explica. Per altra banda, diu que li sembla lamentable s'hagin filtrat notícies falses des del centre penitenciari i comenta que si el seu client mereix permisos és pel seu excel·lent comportament a presó i perquè "és una persona completament rehabilitada".

Permisos penitenciaris

L'advocada de Rosa Peral, Núria González, assegura per la seva banda que: "Sabrem si ha confessat, si veiem que li donen permisos". Mentrestant, tot indica que Rosa Peral estudiaria demanar la revisió de la seva condemna si fos certa la confessió del seu company.

González recorda que a la sentència no diu com van matar a la víctima i que això és el que s'ha d'esclarir. No se sap ni com va morir ni qui el va matar. "Nosaltres com afectades demanaríem en quins termes reconeix la seva culpa perquè ens afecta", ha continuat explicant.

Per la seva banda, l'advocat d'Albert López manté que algú ha filtrat informació falsa i que prendran mesures. "Anirem al centre penitenciari per demanar explicacions del que ha passat", conclou. Tots dos coincideixen a mantenir la seva versió i tot fa preveure que no reconeixeran la seva implicació en el crim a qualsevol preu.