Enlaces accesibilidad
#BEFest2024

La cantant catalana Sofia Coll passa a la final del Benidorm Fest

  • L'artista barcelonina Sofia Coll s'ha classificat per a la final del Benidorm Fest amb el tema 'HERE TO STAY'
  • La cantant catalana ha aconseguit la tercera posició després de rebre 116 punts

Per

Benidorm Fest 2024 - Sofia Coll canta "HERE TO STAY" en la primera semifinal

Ja coneixem els quatre primers finalistes del Benidorm Fest 2024! La cantant catalana Sofia Coll ha aconseguit classificar-se per a la final, que se celebrarà aquest dissabte, amb 116 punts. La barcelonina ha quedat en tercera posició després de Nebulossa i Angy Fernández i per davant de Miss Caffeina.

'HERE TO STAY'

Sofia Coll ha presentat una nova versió del tema 'HERE TO STAY' amb el que vol representar Espanya a Eurovisió. La cançó - que és en castellà, però té fragments en anglès i català - té un missatge clar: l'artista s'empodera per superar tots els obstacles que li vinguin.

La catalana ha optat per un vestuari sorprenent i una escenografia on una torre amb una escala rosa era la protagonista. L'ha acompanyat un cos de ball que ha fet acrobàcies i, fins i tot, break dance al final de l'actuació. La cantant ha volgut mostrar potència de veu, dansa i qualitats interpretatives.

Ens veurem dissabte que anirem a totes

Després de la semifinal del Benidorm Fest, Sofia Coll ha comentat que veurà el show moltíssimes vegades per corregir errors i millorar l'espectacle que haurà de repetir el 2 de febrer. "Tant de bo anar a Eurovisió. Ens veurem dissabte que anirem a totes", ha assegurat. Aconseguirà convèncer al jurat i al públic amb 'HERE TO STAY'?