Enlaces accesibilidad
Sorteig de Reis

La grossa i el tercer premi de la Loteria del Nen esquitxen Catalunya

Per
La Loteria del Nen somriu diversos municipis catalans amb el primer i tercer premi

El primer premi de la Loteria del Nen 2024 ha estat el 94.974 i ha caigut molt repartit. A Catalunya, ha esquitxat una desena de municipis catalans, com Corbera de Llobregat, Barcelona, Porqueres, Mataró, Sabadell, Montgat, Sant Vicenç dels Horts, Anglès i Corbera d'Ebre. El segon premi ha passat de llarg, mentre que el tercer, el 57.033, ha tocat a Tàrrega, Montgat, Terrassa i Cornellà de Llobregat.

La grossa del sorteig de Reis està valorada en 200.000 euros cada dècim, el segon premi està valorat en 75.000 euros cada dècim, mentre que el tercer està valorat amb 25.000 euros cada dècim. Catalunya és la quarta comunitat autònoma de l'Estat que més participa en la Loteria del Nen, que enguany ha repartit 770 milions d'euros.

Alegria a tot arreu

El propietari de l'estanc de Corbera d'Ebre està molt content perquè s'ha emportat una part del primer premi de la Loteria del Nen. Fa 50 anys que té l'estanc i sis anys que ven loteria. A última hora d'aquest divendres, va treure un número de la màquina. Era el 94.974, el número premiat. Amb els diners, assegura que aprofitarà per "tapar forats".

El primer premi, el 94974 ha tocat a Corbera d'Ebre, a la Terra Alta

A Porqueres, l'administració de loteria número 1 ha venut un altre pessic petit del primer premi del sorteig de Reis. Han venut un dècim del 94.974. La seva propietària, Anna Ballester, explica que "és una emoció molt grossa" i ha afirmat que, malgrat ser només un sol bitllet, se senten molt afortunats: "Només perquè diguin el nom de Porqueres ja estem molt contents".

A la província de Girona cau un bocí del primer premi, el 94974

A Tàrrega, els responsables de l'administració de loteria número 1, Atrapasomnis, estaven satisfets i alegres després d'haver venut una sèrie del 57.033, tercer premi del sorteig. Segons Pepita Moreno és el primer premi dels "emblemàtics" de les Festes de Nadal que aquesta administració reparteix, i per això, confien que la sort els acompanyarà de nou en pròximes ocasions.

El tercer premi, el 57033 ha tocat a Tàrrega, a Lleida, que ha venut una sèrie

Pel que fa a Barcelona, la grossa ha caigut en dues administracions. Una d'elles, situada al carrer Galileu, que ha venut una sèrie per finestreta. Una altra de les administracions que ha repartit el primer premi és la de la plaça de Catalunya de Sant Vicenç dels Horts. Els seus propietaris encara no saben quants dècims han venut, però afirmen que ja van vendre una sèrie de la grossa de Nadal.