Enlaces accesibilidad
Eleccions 28M

Núria Parlon aspira al seu quart mandat a Santa Coloma de Gramenet

  • El 28M, 58.000 electors escolliran els 28 regidors de l'Ajuntament d'entre 13 candidatures
  • Santa Coloma de Gramenet és un feu socialista des de fa 3 dècades

Per
El 28 de maig 13 candidats es disputen l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet
El 28 de maig 13 candidats es disputen l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, aspira aquest 28M a revalidar la majoria absoluta i assolir el seu quart mandat. Amb 118.000 habitants, Santa Coloma de Gramenet és la novena ciutat més poblada de Catalunya. També té una de les xifres de desocupats més alta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Núria Parlon aspira al seu quart mandat a Santa Coloma de Gramenet

El 28 de maig, 58.000 electors escolliran els 28 regidors de l'Ajuntament d'entre 13 candidatures.

Els candidats

Santa Coloma de Gramenet és un feu socialista des de fa 3 dècades. Als darrers comicis, Núria Parlon va aconseguir el millor percentatge de vot del PSC a l’Àrea Metropolitana. I ara busca revalidar la majoria absoluta. Seria el seu quart mandat complet. Aquest ha estat marcat per la crisi de la covid, en la que és la ciutat metropolitana amb la renda per càpita més baixa.

Al tauler de joc irromp Gabriel Rufián, nascut a la ciutat i a qui Junqueras ha triat com a alcaldable. Procedent del Congrés, promet millorar la quarta posició d'Esquerra. I una nova residència.

Dimas Gragera, de Ciutadans, ha estat cap de l'oposició aquesta legislatura. Confia que la feina feta el salvarà de la debacle del partit. Des del Fondo, un dels barris més multiculturals de Catalunya, desgrana la seva aposta en matèria de seguretat.

En Comú Podem, tercera força al consistori, presenta un nou cap de llista. Antonio Molina planteja un projecte de dinamització comercial. I vol convertir el parc de Can Zam en un refugi climàtic.