Enlaces accesibilidad
Música

Bad Gyal converteix el Palau Sant Jordi en una festa de música urbana

  • L’artista catalana debuta al Palau amb totes les entrades venudes
  • L’espectacle ha servit per presentar el nou tema 'Chulo' i avançaments del pròxim àlbum 'La Joia'

Per
La cantant Bad Gyal balla durant el concert al Palau Sant Jordi | ACN
La cantant Bad Gyal balla durant el concert al Palau Sant Jordi | ACN

Bad Gyal s'ha estrenat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi, on ha presentat el seu nou single 'Chulo' i alguns dels fragments del seu pròxim àlbum 'La Joia', que s'espera veure publicat abans de l'estiu. L'artista catalana ha fet ballar el públic barceloní, que no s'ha volgut perdre la festa de música urbana, ja que es van esgotar totes les entrades abans del concert.

A ritme de coreografies frenètiques, l’artista catalana s’ha apoderat de l’escenari durant una hora i mitja, fidel al seu estil que intercala dancehall, reggaeton i dembow. Durant l'actuació ha repassat grans èxits com 'Zorra', 'Santa María', 'Flow 2000' o 'Nueva York (Tot*)' i ha cantat l'última cançó 'Chulo', que va sortir divendres a totes les plataformes. El tema ja havia esdevingut un èxit a les xarxes socials perquè la cantant fa mesos que la toca als concerts i, de fet, es va crear una coreografia a Tiktok.

"En Barcelona no vamos al strip club, pero las nenas lo movemos como J-Lo"

Enmig del l'actuació, després de 'Blin Blin' i 'Slim Thick', l'Alba Farelo (Bad Gyal), ha confessat la pressió que sentia en arribar a "casa seva", mentre l'enfocaven tres grans pantalles: "els nervis es noten", admetia.

La cantant, també ballarina i productora, ha ensenyat al Palau algunes demostracions del seu pròxim àlbum 'La Joia' que contindrà 7 temes i que, anuncia, tindrà una col·laboració inclosa amb Nicki Nicole. Després de penjar el cartell de complet a Barcelona tornarà a tocar en un gran escenari, al Wizink Center de Madrid, el 17 de febrer.