Enlaces accesibilidad
Violència masclista

Detingut un home per matar la seva parella de 88 anys

  • L'Ajuntament ha fet un minut de silenci per la víctima i anuncia que es presentarà com a acusació popular
  • L'home passarà a disposició judicial aquest dimecres

Per
Edifici on s'han trobat la víctima, veïna de Santa Perpètua de Mogoda
Edifici on s'han trobat la víctima, veïna de Santa Perpètua de Mogoda

Més de 300 persones han omplert aquest dimarts la plaça de la Vila de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) per condemnar el crim d’una veïna, la Carme, A la concentració, convocada per l’Ajuntament, tant el consistori com la Generalitat han mostrat el seu suport a la família de la víctima i han rebutjat qualsevol forma de violència contra les dones.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha assenyalat que, com és habitual en aquests casos, la Generalitat es personarà a la investigació judicial per esclarir el crim. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha avançat que el consistori també demanarà ser acusació popular.

L'home de 69 anys, va ser detingut aquest dimarts, com a presumpte autor de l'assassinat aquest dilluns de la seva parella de 88 anys a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental.

A les 6.43 hores d’aquest matí, els agents de la policia catalana han localitzat el cos sense vida i amb signes de violència de la Carmen a l’interior d’un domicili de l’avinguda Mossèn Jacint Verdaguer de la localitat vallesana.

Poc després els Mossos han detingut la seva parella, l'home amb qui convivia des de feia 20 anys. Ell ha sigut ell qui ha avisat al 112. Es troba arrestat a la comissaria de Sabadell a l'espera de passar a declarar davant del jutge.

Durant el matí, l'alcaldessa del municipi i els veïns s'han apropat fins al lloc dels fets i s'han mostrat consternats. La Carmen tenia una filla d'una relació anterior.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació del cas.

Aquest Nadal el telèfon d'atenció a les violències masclistes, el 016, no fa festa. Aquest número no deixa rastre a la factura del telèfon ni al registre de trucades. Està disponible els 365 dies de l'any, 24 hores.