Enlaces accesibilidad
La casa dels còmics

Enric Majó, el fill postís de la Mary Santpere

  • Enric Majó participa a la tertúlia d'Andreu Buenafuente amb Sílvia Abril i Alba Florejachs sobre Mary Santpere
  • Santpere i Majó van fer de Mariona i Francesc a la sèrie Mare i fill, societat anònima queva obtenir un gran èxit a TVE
  • L'actor recorda grans moments amb la Santpere, treballant o no, que ens descobreixen la seva magnífica relació

Per
La casa dels còmics - Enric Majó, 'fill' de la Mary Santpere durant molts anys

Mary Santpere i Enric Majó van fer de Mariona i Francesc, la 'mamà' i el 'nen' a la sèrie Mare i fill, societat anònima que va obtenir un gran èxit quan es va estrenar el 1980 a TVE Catalunya.

Per a Majó, treballar amb la Mary Santpere va ser una experiència inoblidable. El tracte amb ella, diu l'actor, era des del primer moment com si fossin amics de tota la vida.

La casa dels còmics - Mary Santpere, agradable i divertida en tot moment

Santpere i Majó van mantenir una relació òptima. Als enregistraments, ens explica Enric Majó que tot anava rodat amb una gran actriu com la Santpere. A més, des que es va fer Mare i fill, societat anònima llavors, molta gent li parlava de 'la seva mare'.

L'actor ha treballat sobretot al teatre, pràcticament durant tota la vida, i ha participat en una dotzena de pel·lícules. Rodejat sempre de grans actrius i actors, el sorprenia la facilitat i gran professionalitat de Mary Santpere per a improvisar, com recorda a la tertúlia.

La casa dels còmics - Enric Majó explica una de les grans qualitats de la Santpere

Segur que a la Mary, allà on sigui, Majó l'ha fet riure amb aquestes anècdotes. A nosaltres ens ha agradat sentir els seus records, que ens demostren com se l'ha estimat.

Si vols aprofundir més en la seva vida i personalitat amb l'entrevista que li va fer Montserrat Roig al programa Personatges. I si voleu gaudir amb ella i escoltar-la explicant-nos la seva vida, no us perdeu la sèrie Estimada Mary