Enlaces accesibilidad
Capella ardent

Sants s'acomiada de la seva estimada Núria Feliu

Per
Els veïns Sants s'acomiaden de Núria Feliu

La popular cantant catalana, morta aquest divendres amb 80 anys, tindrà una plaça amb el seu nom al seu barri natal. Serà a Sants, on l’artista va viure tota la seva vida. Era una de les veïnes més entranyables, per molts, i d’aquí l’assistència multitudinària d’aquest diumenge a la capella ardent de Núria Feliu, a la sala de Plens de la Seu del districte de Sants-Montjuic. "Perdem una gran veïna i una gran santsenca", asseguraven a l'entrada alguns d'ells.

Sants ret homenatge a Núria Feliu

Una plaça al seu nom

Entre els assistents, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha destacat que Feliu “era una artista total sempre compromesa amb el país i la llengua; sempre disposada a representar la vila de Sants”.

Entre les primeres a visitar la capella ardent, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat qui ha anunciat que la cantant tindrà una plaça en el seu honor. El consistori està parlant amb la família i les entitats de Sants per decidir la ubicació.

Galas del sábado - Núria Feliu

50 anys dedicats a la cançó

Tota una icona de la cultura catalana, Núria Feliu deixa un llegat de més de 50 anys de carrera musical, en la qual va gravar grans èxits internacionals en català, com a eina per la normalització lingüística.

El funeral s’ha celebrat a les 8 d'aquest vespre a l'església de Santa Maria de Sants.