Enlaces accesibilidad
Treball de coordinació

Rutina de FitDance amb Cesc Escolà i Gemma Nierga

  • En Cesc Escolà acull a la periodista Gemma Nierga
  • L'entrenament d'avui es centra en una rutina de FitDance
  • Cada dissabte a les 11:30, un nou programa a La 2 i a RTVE Play

Per
Fitmés - Rutina de FitDance amb Cesc Escolà i Gemma Nierga

Aquesta setmana a Fitmés, en Cesc Escolà obre les portes del programa a la periodista Gemma Nierga. Tots dos faran una rutina esportiva de FitDance amb l'objectiu de millorar la capacitat cardiovascular i el treball de coordinació!

Dissabte 30 Programa 15

Taula d'entrenament
Benefici corporal Temps Tipus d'exercici
Capacitat cardiovascular i coordinació 8 min. FitDance
Capacitat cardiovascular i coordinació 3 min. FitDance
Capacitat cardiovascular i coordinació 1 min. FitDance

L'entrenament

A diferència del que és habitual, obrirem l'entrenament amb dos escalfaments, consistents en seguir el ritme de la música i divertir-nos en sincronia. No oblideu mobilitzar tot el cos, i centreu-vos en especial en braços i cames!

Al primer bloc d'avui, aprendrem una coreografia sota la cançó “I Will Survive”. Comencem pujant braços i aguantant, passem a obrir-los, i tot seguit ens centrem en el primer pas de ball: uns cops suaus de taló, que anirem fent a diferents velocitats!

A continuació, ens en anem cap al costat, i anem alternant i repetint mentre seguim fent els cops de taló. Seguim amb un moviment de maluc i el combinem creuant cames.

Després farem un pas nou, consistent en fer un cop de cap mentre saltem i agitem el puny. No oblideu alternar-ho cap als dos costats i anar augmentant la velocitat!

A continuació fem com si trepitgéssim i anem caminant de costat, sense oblidar arrastrar una mica els peus, mentre movem el maluc al ritme de la música. Tot seguit, extenem els braços de cop!

Anem enrere, fem el cavallet i ho acompanyem amb cops de braç. Repetirem la coreografia diverses vegades, fins que ens surtin els pasos sense haver ni de pensar-hi!

Al segon bloc, repassem la coreografia amb música més activa. I al tercer i últim bloc, senzillament duem a terme tot el que hem aprés i ballem!

Repte #Fitmés

Mentre espereu el programa de la setmana vinent, on tindrem de convidat a l'exfutbolista Julio Salinas; recordeu fer-li una ullada a les xarxes del Cesc, on podreu fer el seu repte semanal i compartir-lo amb el hashtag #fitmés. Fins ben aviat!