Enlaces accesibilidad
L'entrevista

Elsa Artadi: "Pere Aragonès ha fet un gir de guió"

  • La vicepresidenta de Junts per Catalunya diu que han constatat "un trencament de les aliances entre l'independentisme"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Elsa Artadi: "Pere Aragonès ha fet un gir de guió"

La vicepresidenta de Junts per Catalunya, regidora a Barcelona i diputada al ParlamentElsa Artadi, ha assegurat que hi ha hagut o un engany o una mala negociació entre ERC i l'executiu central amb els pressupostos de l'Estat: "Suposo que donaran explicacions". En una entrevista al 'Cafè d'idees', Artadi ha acusat Pere Aragonès de fer un "gir de guió" i un "trencament de les aliances": "Mira cap als Comuns, que estan en contra de l'independentisme".

"Dos anys, dues reunions i zero resultats"

Amb relació a la taula de diàleg, Artadi diu que tots comparteixen que s'ha d'arribar a una negociació amb l'Estat, però diu que aquest no és el mecanisme: "Portem dos anys, dues reunions i zero resultats". Artadi considera contradictori que, per una banda, Esquerra doni valor a la taula i, en canvi, no hi vulgui als representants triats per Junts: "És poc coherent que hi segui la minoria de l'independentisme, i deixin fora a la majoria". La diputada de Junts insisteix a assenyalar Esquerra com qui va vetar els noms dels representants de Junts: "Aragonès no va voler posar els noms de Junts".

"Ada Colau, ha trencat un sostre de vidre: una alcaldessa dona"

Com a presidenta del grup municipal de Junts a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi diu que es presentarà a les primàries per a ser la candidata i que no li consta que hi hagi cap altra candidatura. Artadi diu que si arriba a ser alcaldessa de Barcelona, hi haurà superilles, sempre "que tinguin sentit" i preguntada per les actuacions que comparteix de l'actual alcaldessa Ada Colau, diu que ha trencat un sostre de vidre que és tenir una alcaldessa dona.