Enlaces accesibilidad
L'entrevista

Núria Marín: "El president Aragonès s'està equivocant"

Per
Cafè d'idees - Núria Marín: "El president Aragonès s'està equivocant"

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, ha assegurat que no entén com estan evolucionant les negociacions pels pressupostos catalans pel 2022: "El president Aragonès s'està equivocant". En una entrevista al 'Cafè d'Idees' amb Gemma Nierga, Marín ha assenyalat el president Aragonès com a culpable que el Govern no vulgui negociar els pressupostos amb els socialistes.

"No hi ha cap conversa"

La socialista ha considerat que una trucada seria "un gest" per considerar facilitar que els pressupostos avancin, però al mateix temps ha descartat que es produeixi. I ha valorat que "el mínim" que ha de passar perquè els socialistes s'abstinguin és que algú es posi en contacte amb ells, però ha assegurat que no hi ha cap comunicació: "No hi ha cap conversa".

Obligació passaport Covid: "Ens ho hem de plantejar seriosament"

Amb relació a l'obligatorietat de tenir el passaport Covid per a determinades feines, com ara a sanitat o a residències de gent gran, Núria Marín ha valorat que, de no vacunar-se, es pot posar en perill a persones que són ingressades als hospitals o a les residències.

Marín ha admès que seria molt raonable exigir el passaport Covid com han fet a altres països europeus: "Hi ha una qüestió individual, però afecta a tothom".

"Ara soc la presidenta. Continuaré al meu partit"

La socialista ha avançat que el més rellevant del proper Congrés del PSC serà que Salvador Illa sigui escollit primer secretari i que ella continuarà al partit en el lloc que sigui: "Fa quaranta anys que soc al PSC, ara soc la presidenta, jo continuaré al meu partit al lloc que es decideixi".

Sobre el seu futur al partit, amb ironia Marín ha admès que espera que el concepte de "jove" de Salvador Illa sigui una mica més ample que el que ha fet servir Pedro Sánchez a l'executiva del PSOE per escollir les persones que formaran part de la direcció del partit.