Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Ramon Mirabet ens parla de la Gira del Mar i anuncia que prepara disc

  • El cantant avança que espera publicar nou disc a principis del 2022
  • Mirabet ha acabat la Gira del Mar, un projecte molt especial del qual sortirà el nou treball
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Ramon Mirabet ens parla de la Gira del Mar i anuncia que prepara disc

El cantant Ramon Mirabet passa pel Cafè d'idees per explicar-nos com ha anat la Gira del Mar, en la qual ha tocat des d'una petita embarcació, durant la posta del sol. En una entrevista amb Gemma Nierga, avança que espera publicar el quart disc a principis del 2022.

Concerts on els porta el mar

Mirabet explica que, com a gira, ha agafat una embarcació de 1925 amb una colla d'amics mariners, músics i companys, per viure una història junts i fer concerts on els portés el mar.

Han anat fent concerts a cada lloc on han anat, d'entre el que el cantant destaca l'hospitalitat de la gent que els ha anat rebent. "Les rebudes han estat pintoresques i molt boniques", diu l'artista.

Nou disc, aviat

D'aquesta gira tan particular, ara n'ha de sortir un disc. Ho confirma el mateix cantant, relatant que, després de prop de dos anys de pandèmia, necessitava sentir-se viu, a escala personal, i tenir "vivències tant de pell i tan humanes". En aquest sentit, en els tres discs que ha publicat han sorgit precisament de vivències i experiències. "Intento fer la música de la manera més humil possible, essent molt honest", defensa.

El cantant s'atreveix a avançar una data del seu nou disc, que serà el quart. Espera que el quart disc pugui veure la llum a principis del 2022, també per una qüestió personal. "Ho necessito. Tornar a començar", confessa.

Desitjos complerts

Mirabet és un cantant molt particular. Tant ho és que assegura que, des de petit, es compleixen moltes de les coses que imagina o desitja. Per això, diu que té por quan se li creua una imatge negativa, per exemple. "Hi ha coses que m'han anat passant, que… Quan vols alguna cosa, ho projectes amb moltes ganes i, a més, hi treballes, poden arribar a passar", assegura el cantant.

Tot i això, fins als 22-23 anys no va començar a cantar en públic. Ho va fer a París, amb uns músics de carrer. "Ni m'ho imaginava, la música era alguna cosa personal i íntim, que no tenia la inquietud de compartir", assegura.