Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Elsa Artadi: "A la taula estava asseguda la minoria de l'independentisme"

  • La diputada de Junts per Catalunya afirma que la gestió de la taula de diàleg és millorable: "Ho veu tothom"
  • Elsa Artadi: "Estem d'acord amb l'ampliació de l'aeroport sempre que es preservi la llacuna de la Ricarda"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Elsa Artadi: "A la taula estava asseguda la minoria de l'independentisme"

La diputada de Junts X Catalunya (JxCat) i presidenta del grup municipal de Junts a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, lamenta que a la taula de diàleg celebrada aquest ahir hi estava asseguda la minoria de l'independentisme: "A la taula d'ahir no hi va haver ni metodologia, ni comunicat conjunt, ni representació majoritària de l'independentisme". En una entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga, la diputada de Junts nega que hi hagués cap acord perquè tots els representants fossin membres del govern i diu que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hi era com a representant escollit per ERC.

"La taula és millorable i ho veu tothom"

Sobre la gestió que ha fet Pere Aragonès de la taula de diàleg, Elsa Artadi considera que és millorable i que "ho veu tothom". A més, demana reflexionar amb què es fa amb aquest espai de diàleg entre els dos governs. Després de la crisi de govern pel rebuig d'Aragonès als membres de Junts a la taula, la diputada de Junts afirma que hi ha un punt de malestar en la ciutadania i que no és un bon exemple: "Crec que la ciutadania està desconcertada".

"Estem d'acord de no afectar la llacuna de la Ricarda"

Elsa Artadi també s'ha pronunciat sobre l'ampliació de l'aeroport del Prat. La líder de Junts a l'ajuntament de Barcelona, defensa que Junts i ERC estan d'acord amb quatre punts en el projecte al Prat: "1.700 milions d'euros d'inversió, que sigui Hub internacional, preservar la llacuna de la Ricarda i mínima afectació ambiental". A més, recorda que aquests punts són a l'acord del govern de la Generalitat i que ahir van votar a l'Ajuntament de Barcelona tota l'oposició inclosa Esquerra.