Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Alejandro Fernández: "La taula de diàleg no és una negociació Palestina-Israel"

  • El president del Partit Popular a Catalunya defensa l'ampliació de l'aeroport "La Ricarda no és Doñana"
  • Alejandro Fernández: "Després dels indults tenim les expressions més violentes"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Alejandro Fernández: "La taula de diàleg no és una negociació Palestina-Israel"

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha parlat en una entrevista al 'Cafè d'idees' sobre la taula de diàleg i considera que aquesta trobada amb una comunitat autònoma "no és una negociació Palestina-Israel". Fernández no creu que existeixi un conflicte polític sinó "un problema greu de desobediència per part d'una comunitat autònoma". El líder del partit popular català insisteix en el fet que es tracta d'un conflicte polític que hi és cada dia i es resol al Parlament: "La visió que jo tinc i la de la CUP, que és ben diferent, se substancia al Parlament així es resolen en democràcia els conflictes de caràcter polític".

Pedro Sánchez té una visió "cesarista" de la política

El líder del partit Popular critica "l'opacitat" de la Taula de diàleg que es farà demà, perquè diu, no es coneix de què es parlarà o qui hi anirà: "El primer que valoro és la visió cesarista que té de la política Pedro Sánchez, si ell, sa majestat hi anirà o no". Fernández lamenta que no es parli de Sanitat o de l'ampliació de l'aeroport del Prat que són els temes que diu haurien de parlar-se a la taula, però estan fora de l'ordre del dia.

"La Ricarda no és Doñana"

Amb relació a l'ampliació de l'aeroport del Prat, el president del Partit Popular a Catalunya, diu que si fóssim maximalistes no tindríem cap carretera a Espanya, arreu on s'ha construït alguna cosa hi havia un espai natural: "La Ricarda no és Doñana" i pensa que és una excusa per oposar-se a una inversió econòmica.

"Moltíssima menys assistència, moltíssima més violència"

Alejandro Fernández diu que després dels indults hi ha més tensió al carrer. Segons ell, ho demostraria el que va passar a la Diada, que afirma que va comptar amb molta menys assistència i en canvi hi ha hagut molta més violència: "És curiós que després dels indults tinguem les expressions més violentes i fins i tot entre ells mateixos".