Enlaces accesibilidad
Amor Gastronòmik

La Cristina, una periodista veneçolana molt healthy, busca un home tan ambiciós com ella

Noticia Amor Gastronòmik

  • En l'onzè programa d'Amor Gastronòmik, la Cristina busca un noi amb èxit.
  • Un autònom que té una empresa instal·ladora de serveis i que toca la guitarra; un creatiu que treballa en el sector d’I+D de l'automoció, i un advocat cordovès que viu a Barcelona intenten conquistar el paladar de la gastronòmika.
  • Amor Gastronòmik, el primer "dating" culinari en què l'amor s'amaga darrere de tres plats.

Per
Amor Gastronòmik - La Cristina busca un home tan ambiciós com ella

La gastronòmika

La Cristina és una noia veneçolana de Caracas que fa 5 anys que va arribar a Espanya. És periodista i ara viu a Barcelona amb la seva sòcia, amb qui té una agència de màrqueting en el sector de la salut, l’estètica i la cirurgia plàstica.

Es considera una noia persistent, molt alegre i sociable: "Soy una soñadora irrenunciable". Li agrada molt ballar salsa i merengue, fer exercici, sortir a patinar i la música. Però no suporta el tabac.

És molt romàntica: "Me encantan las persones que dedican canciones y escriben poemas." No té parella des de fa tan sols dos mesos i busca una persona que no sigui gelosa, que es cuidi físicament i que tingui èxit. Per ella és molt important el físic, que es cuidi, que tingui estudis universitaris i que sigui ambiciós, amb un bon futur professional. "Y si baila, ya sería la guinda del pastel." No suportaria estar amb algú que es mengi les ungles, que mengi amb excés, que estigui perdut a la vida, que sigui poc higiènic i que tingui mal humor. En el primer que es fixa és en el cos i en les dents. Creu que conquista els homes perquè és una bona conversadora.

Menja molt saludable: "No como pan y cocino sin aceite y sal." Explica que és pèssima a la cuina. Li encanten els tomàquets cherry i la seva debilitat és la pasta. No li agrada ni la ceba ni els espinacs. Diu que, tot i ser una persona superhealthy, està oberta a provar-ho tot.

La Cristina, una periodista veneçolana molt helathy i ambiciosa

La Cristina, una periodista veneçolana molt helathy i ambiciosa RTVE

Els pretendents i les seves receptes

Els seus pretendents són el Carlos, un autònom que té una empresa instal·ladora de serveis i que toca la guitarral'Albert, un noi molt creatiu que treballa en el sector d’I+D de l'automoció, i el Ramón, un advocat cordovès que viu a Barcelona.

El Carlos prepara una amanida de llamàntol, un plat significatiu per ell amb el qual va guanyar un concurs gastronòmic que va fer amb els amics. Es pot comprovar que té traça a la cuina.

L'Albert cuina un plat de pasta fresca amb salsa de tòfona i pebrot vermell que anomena "pasta amore". Diu que és un plat inventat per la seva mare, gairebé tot precuinat excepte la crema de llet. Sembla que cuini sota la supervisió de la seva àvia.

El Ramón elabora un plat d'arròs amb pollastre, soja i verdures. Diu que ell mateix se n'ha inventat la recepta. Mentre el prepara se'l veu molt segur del que fa i no para de riure. Acompanya el plat d'una melodia.

La Cristina decideix tenir una cita amb el noi que s’amaga darrere l’amanida de llamàntol: el Carlos. Li encanta la nota que acompanya el plat amb les instruccions que ha de seguir per degustar-lo. "Este hombre se lo ha currado, sabe cómo conquistar, ya me estoy enamorando." Tot i ser amant de la pasta, no li agrada gens la presentació ni el sabor del plat que li presenta l'Albert: "No me lo puedo comer." I la proposta del Ramón no li desagrada, però confessa que no és fan de l'arròs.

La cita

Des del primer moment que es veuen queda clar que el Carlos no és el prototip d’home que li agrada a la nostra gastronòmika. Tot i això, durant la cita tenen una bona connexió.

A la Cristina li agrada que sigui un noi alegre i el felicita pel superplat que li va preparar per conquistar-la. Durant el sopar intenten trobar punts en comú. Parlen dels signes del zodíac, de les aficions i de l'amor. La Cristina troba una mica estrany que el Carlos faci 10 anys que no té parella i, com a bona periodista que és, intenta descobrir-ne el perquè, sense èxit.

Malauradament, cap dels dos torna per fer les postres junts. "Si buscara a un amigo, quizás volvería y me sentaría un rato más a conversar, pero como la cosa va de amor, no volveré."