Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Desmarcats - Beatriz Ferrer-Salat, amazona

Notícies Desmarcats  
  • Enguany disputarà els seus cinquens Jocs Olímpics
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats - Beatriz Ferrer-Salat, amazona

Avui hem parlat amb la geneta olímpica Beatriz Ferrer-Salat. Ha competit en quatre Jocs Olímpics (Atlanta'96, Sydney'00, Atenas'04 y Rio'16), a més de quatre Campionats del Món (La Haya´94, Jerez´02 y Tryon´18) i diversos Campionats d’Europa. Enguany participarà en els seus cinquens Jocs Olímpics.

El moment oportú

La Beatriz es va trencar la pelvis el gener del 2020 i, en aquell moment, pensava que no podria anar als Jocs Olímpics de Tòquio, ja que en principi es disputaven aquell mateix estiu. Però la vida va voler que la geneta catalana participés en les seves cinquenes olimpíades i,  a causa de la pandèmia, els Jocs es van desplaçar un any i a ella li va donar temps de recuperar-se: "Vaig caure del cavall i no hagués pogut participar si haguéssin sigut l'estiu passat. Per sort ja m'he recuperat i aquest estiu podré estar a Tòquio", ha comentat.

Una decisió difícil

Com altres esportistes, la Beatriz es va plantejar no anar als Jocs Olímpics aquest estiu, per raons òbvies. Però va anar veient com avançava la pandèmia i les mesures que prenia la organització i "finalment vaig decidir que valia la pena. Si puc ajudar al país amb alguna medalla estaré encantada", ha dit.

Bones sensacions

La Beatriz participarà a la cita olímpica amb el seu cavall, l'Elegance i porten junts nou anys, per tant, s'entenen a la perfecció: "Estic amb ell des que tenia tres anys. Tinc molt bones sensacions, ha evolucionat molt",  ha afirmat.