Enlaces accesibilidad
Desmarcats

David Martín, seleccionador d'Espanya de waterpolo

Notícies Desmarcats  
  • Disputarà els seus primers Jocs Olímpics com a entrenador
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats - David Martin, seleccionador d'Espanya de waterpolo

Avui hem parlat amb el seleccionador de l’equip espanyol de waterpolo, David Martin.  El barceloní disputarà els seus primers Jocs Olímpics com a entrenador. Com a jugador, ja va ser present als Jocs de Pequín i de Londres.  Des de la banqueta ha aconseguit el subcamionat del món i d’Europa.

Tot a punt per anar a Tòquio

La selecció ha rebut la segona dosi de la vacuna de cara la cita olímpica a la capital japonesa. Com a conseqüència dels possibles efectes adversos que pugui tenir la vacuna, la selecció té festa aquesta tarda però demà ja tornarà a entrenar: "Tothom està a casa descansant, perquè en teoria no pots fer cap tipus d'esforç", ha dit,  "esperem que a finals de mes ja tinguem la immunització completa".

Els primers Jocs com a entrenador

El barceloní disputarà els seus primers Jocs Olímpics com a entrenador. Com a jugador, ja va ser present als Jocs de Pequín i de Londres: "És molt diferent estar a la selecció com a jugador i com a entrenador, però la il·lusió és la mateixa"​, ha explicat.

Un objectiu ambiciós

La selecció debutarà als Jocs contra la campiona olímpica, Serbia. Malgrat tenit un inici molt exigent el seleccionador és clar amb l'objectiu: "Nosaltres anem a guanyar tots els tornejos. La idea és aconseguir l'or olímpic. Hem de donar el nostre millor nivell per tornar a casa sabent que ho hem fet el millor possible", ha afirmat.