Enlaces accesibilidad
Amor Gastronòmik

La Mireia busca l'amor en el quart programa d'Amor Gatronòmik

  • En el quart programa d'Amor Gastronòmik, la Mireia busca un home que pugui seguir el seu ritme de vida
  • Un milanès, un melenes molt xerraire i l'autor del llibre "Relacions amoroses 2.0" intenten conquistar l'estómac de la gastronòmika
  • Amor Gastronòmik, el primer "dating" culinari en què l'amor s'amaga darrere de tres plats
Amor Gastronòmik - La Mireia, una empresària forta i vital, busca un home atrevit i aventurer que li segueixi el ritme de vida
Roger Juanola

La gastronòmika

La Mireia és una dona empresària, forta, vital i molt positiva. És molt esportista, practica tota mena d'esports. També l'apassionen les motosl'esquí i tot el que estigui relacionat amb la natura. No menja carn, però li agrada tastar tota classe de menjar. "Puc anar a menjar al Puturrú de Fuà o anar al bar del Paco, m'adapto a tot."

És mare de 2 fills, fa gairebé 9 anys que està sola i es considera una dona feliç i plena, però li encantaria enamorar-se intensament i sentir coses que no ha sentit mai. "L'amor, en la parella, si és pur i sincer ha de ser preciós, però jo encara no ho he viscut."

Busca un home solvent, carismàtic i educat, però amb un punt de sana bogeria que pugui seguir el seu ritme de vida.

La Mireia busca l'amor en el quart programa d'Amor Gatronòmik

La Mireia busca l'amor en el quart programa d'Amor Gatronòmik RTVE

Els pretendents i les seves receptes

El Tito, el Thor i l'Andrea intenten conquistar la Mireia

El Tito, el Thor i l'Andrea intenten conquistar la Mireia RTVE

Els seus pretendents són el Tito, un melenes que li encanta xerrar, que juga a golf i toca el piano; el Thor, un home clar, esportista, amb molt de caràcter, que no creu en el feminisme d'ara i que és molt fan de com eren les relacions d’abans, i l'Andrea, un milanès que va venir a Espanya per amor, que busca una dona aventurera i amb personalitat amb qui no avorrir-se.

El Tito prepara una arepa amb cua de toro i foie acompanyada d'una nota que hi diu "made by Tito, con amor". El Thor, tot i confessar que no va començar a cuinar fins als 30 anys, ens sorprèn preparant un rap amb gambes al forn amb salsa verda, un plat senzill i fresc. I l'Andrea, com a bon italià, elabora uns "linguine alle vongole" o, com diríem aquí, espaguetis amb cloïsses. Un plat molt senzill i ràpid de fer, però amb productes de qualitat. "Lo importante para conquistar no es la cantidad, es la calidad."

La Mireia decideix quedar-se amb els "linguine alle vongole" de l'Andrea. Creu que al darrere hi ha una persona que es cuida i que estima Itàlia. I considera que el plat és perfecte, ja que està molt ben presentat i la ració és justa. El rap del Thor d’entrada li agrada, però després s'adona que no està gaire ben presentat. "Soc molt detallista i això sembla que ho han tirat al plat." I l'arepa del Tito, tot i que li fa gràcia la nota que l'acompanya, és un NO molt gran perquè ella ja ha deixat clar que no menja carn, i encara menys foie.

Les receptes dels pretendents del quart programa d'Amor Gastronòmik

Les receptes dels pretendents del quart programa d'Amor Gastronòmik RTVE

La cita

A primera vista, la Mireia no se sent atreta per l'Andrea. És a mesura que avança la conversa que la gastronòmika comença a interessar-se pel milanès. "M'agrada perquè no sembla el típic italià que et menja l'orella." Parlen de viatjar, de les aficions que tenen en comú i de les activitats que podrien fer junts en un futur.  Tots dos decideixen tornar a la taula per fer les postres. "M'agrada, perquè el veig amb una essència aventurera i salvatge."