Enlaces accesibilidad
AMOR GASTRONÒMIK

El Borja, un tio intens i sensible, el primer gastronòmic del programa

  • En el primer programa d'Amor Gastronòmik, el Borja, un noi sensible i molt intens, busca l'amor
  • Un dissenyador de scape rooms, un enginyer hiperactiu i un entrenador personal intenten conquistar-lo
  • Amor Gastronòmik, el primer 'dating' culinari on l'amor s'amaga darrere els plats

Per
Amor Gastronòmik, el programa en què l'amor s'amaga darrere de tres plats

El gastronòmik

El Borja és el gastronòmik que arrenca el primer programa. Un noi sensible i molt intens de Cornellà de Llobregat, a qui li agrada cantar i anar al gimnàs. Treballa d'auxiliar d'infermeria i es defineix com a una persona "pintoresca" i molt activa. Què busca en una parella? "No li poso límits a l'amor", diu.

El Borja busca parella a l'Amor Gastronòmik

El Borja busca parella a l'Amor Gastronòmik RTVE

Els pretendents i les seves receptes

Els seus pretendents són el Carlos, un dissenyador de scape rooms que fa mim; el Roger, un enginyer hiperactiu, i el Fran, un entrenador personal que es desviu pel ball.

Els pretendents del Borja

Els pretendents del Borja RTVE

El Carlos sorprèn elaborant tres tapes que presenta dins una gàbia que el Borja ha d'obrir desxifrant un codi. El Fran intenta enamorar les papil·les gustatives del Borja amb un brownie que decora amb una nota musical. I el Roger prepara una superquiche acompanyada d'un codi QR amb la seva cançó preferida.

El Borja s'enamora de la quiche del Roger, ja que considera que és el plat que és més bo. La proposta del Carlos no li acaba d'agradar. I el brownie del Fran el troba dur com una pedra.

Les receptes del pretendents

Les receptes del pretendents RTVE

La cita

A la cita, el Borja i el Roger s'agraden físicament, però sembla que no acaben de fer match ni en el tema intel·lectual ni tampoc amb les aficions. La cita no és una explosió d'amor, però passen una molt bona estona que no oblidaran mai.