Enlaces accesibilidad
ONCE

L'Extra del Dia de la Mare de l'ONCE deixa 21 milions d'euros a Santa Margarida i Els Monjos

  • El gran premi de 17 milions ha caigut íntegrament a la localitat, on també s'han premiat 99 butlletes amb 40.000 euros

Per
Un venedor de l'ONCE reparteix gairebé 21 milions d'euros

Santa Margarida i Els Monjos (Alt Penedès) ha estat agraciada aquest diumenge amb el sorteig de l'ONCE del Dia de la Mare, que ha deixat 20,96 milions d'euros en premis a la localitat. Concretament, hi ha caigut un gran premi de 17 milions d'euros i 99 butlletes més han estat agraciades amb 40.000 euros cadascuna.  Segons ha informat l'entitat, és la primera vegada que aquest sorteig toca íntegrament a Catalunya.

20.960.000 euros repartits

En total, Sergi Coral, venedor de l'ONCE des de 2018, ha repartit 20.960.000 euros entre els seus clients habituals al voltant de la gasolinera "Els Pins" i del Bar 'El Pinxito', així com una petita part del total en el mercat de la localitat, entre llocs i clients d'aquesta petita localitat pròxima a Vilafranca del Penedès, al sud de Barcelona.

Sergi Coral, venedor de l'ONCE des de 2018

Sergi Coral, venedor de l'ONCE des de 2018

"Ho he donat tot, tot. Estic contentíssim per haver donat tanta felicitat a tanta gent", comentava Sergi, minuts després de conèixer la notícia. "M'està cridant tothom. És, naturalment, el premi més gran que he repartit en els tres anys i mig que porto com a venedor. Ja m'hauria agradat quedar-me algun cupó, però el meu treball és repartir il·lusions i estic súper feliç d'haver-les donat en un dia tan especial per a les mares i les famílies", va afegir Sergi.