Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Mati Ortiz: "Som les favorites per guanyar la Copa"

  • Mati Ortiz és jugadora del Club Natació Sabadell
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats. Entrevista a Mati Ortiz, jugadora de waterpolo

Aquest divendres, comença la Copa de la Reina de waterpolo. Els vuit equips participants enguany són catalans. Un d'ells és el Club Natació Sabadell, que ha guanyat les quatre últimes edicions. Una de les seves jugadores més veteranes és la Mati Ortiz, defensora de boia.

Un objectiu clar

El primer rival de l'Astralpool Sabadell serà el CN Sant Feliu. Les jugadores de David Palma els ha tocat el costat del quadre més fàcil: "Hem tingut sort. Hi ha hagut anys que ens tocava a la primera ronda un rival fort", confessa la defensora. Conscients del seu objectiu, tenen clar que "si fem les coses ben fetes, no hauríem de patir per arribar a la final, ho tenim tot de cara", assegura.

Hegemonia vallesana

Les jugadores del Sabadell no tenen por d'afirmar que volen títol: "És cert que aquest any les coses estan canviant. Hi ha més equips que estan lluitant i demostrant un alt nivell. Però per mi, som les favorites", assegura la Mati.

El rival a batre

A l'altra banda del quadre hi és l'altre equip favorit, el Centre Natació Matarólíder i vigent campió de la lliga, que aspira a lluitar per la seva segona Copa, després de l'aconseguida el 2016. Les de Dani Ballart protagonitzaran l'enfrontament estrella de la primera ronda. El rival: el Club Natació Terrassa, actual subcampió de la Copa i el tercer classificat del grup C.

La Mati Ortiz veu factible una final davant el CN Martorell: "La competició està més igualada que mai i el Mataró comença jugant contra un rival molt complicat. També hem de tenir en compte al Mediterrani. No puc dir un finalista al 100%, però és probable que sigui el Mataró", pronostica.