Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Laporta: "Vaig deixar un dels millors llegats de la història del Barça"

  • El candidat a la presidència del Barça es mostra convençut de guanyar
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats - Entrevista Joan Laporta

El candidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Joan Laporta atén el nostre company Albert Hernández, dos dies abans de les eleccions del club blaugrana.

"Ho afronto amb moral guanyadora"

Joan Laporta arriba a les eleccions amb l'etiqueta de favorit, i tampoc la defuig. El candidat d''Estimem el Barça' té l'intenció de tornar a la presidència per segona vegada, després del seu mandat del 2003 al 2010: "A dos dies de les eleccions, ho afronto amb moral guanyadora. Tinc moltes ganes de tornar a presidir el Barça".

Laporta vol recuperar el seu model

El 'Barçagate' i les detencions a l'expresident Bartomeu i la seva cúpula han irromput com un dels temes més importants d'aquesta campanya: "Això no té res a veure amb els candidats que ens presentem. En tot cas, només amb alguns que han estat vinculats en aquest model de club que no ha acabat de funcionar", apuntava Joan Laporta, deixant entreveure, sense confirmar-ho, que es referia a Toni Freixa. En aquest sentit, Laporta va treure pit del seu mandat, anterior al de Bartomeu i Rosell, entre 2003 i 2010: "Com a president, vaig deixar un llegat del qual estic molt orgullós, un dels millors de la història a 'Can Barça', per no dir el millor. I crec que ells després no van fer les coses bé".

Els plans de Laporta amb Xavi i Koeman

"Si Koeman fa una bona feina, Xavi té claríssim que qui ha de continuar és l'holandès". Joan Laporta va deixar clar que dona un vot de confiança a Koeman, però que també compta amb Xavi Hernández, a la vegada que va llançar alguns dards al candidat Víctor Font: "Jo crec que Xavi no vol ser mànager general". I va insistir: "Tenen un equip d'assesors i de 'PowerPoints', però no coneixen la realitat del Barça"