Enlaces accesibilidad
Cafè d'Idees

Jaume Collboni: "És millor que els que defensem el diàleg tinguem més suport"

  • El primer tinent d' alcalde de Barcelona demana que el candidat més votat pugui formar govern
  • Confirma que el Mobile World Congress tindrà lloc a Barcelona a l'estiu
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Jaume Collboni: "És millor que els que defensem el diàleg tinguem més suport"

El primer tinent d'alcalde de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni, ha defensat que la victòria del PSC, i la d'ERC com a primera força independentista, representa un triomf "de les forces amb voluntat de diàleg". En una entrevista al programa 'Cafè d'idees' ha acusat JxCat i la Cup de no apostar per aquesta via i ha valora molt positivament l'actitud d'ERC respecte a la taula de diàleg.

El candidat més votat "ha de poder formar govern"

Jaume Collboni ha defensat també que el candidat socialista, Salvador Illa, es pugui presentar a la investidura. Com a força guanyadora de les eleccions, ha demanat generositat a la resta de forces polítiques per poder formar govern.

ERC i JxCat: la legislatura fake

Jaume Collboni creu que s'ha de passar la pàgina del procés i troba que seria un error repetir la fórmula d'un executiu independentista. S'ha preguntat què ha canviat entre ERC i JxCat per establir un nou pacte, i ha qualificat l'anterior legislatura de "govern fake".

Mobile World Congress: aquest any sí

El primer tinent d'alcalde de Barcelona ha confirmat de manera rotunda que hi haurà Mobile World Congress aquest 2021 i s'ha mostrat confiat que sigui l'edició de la recuperació de la normalitat. Tot i això, ha reconegut que haurà de ser un saló més petit i adaptat a la pandèmica, amb un format híbrid: amb part presencial i trobades telemàtiques.