Enlaces accesibilidad
Cafè d'Idees

Laura Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus"

  • Es mostra 'dolguda' amb l'actitud dels anticapitalistes i els retreu el fracàs de la investidura de Jordi Turull
  • La candidata de JxCat assegura que la independència es declararà "quan estiguem en disposició de no recular"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Laura Borràs: "Estic decebuda amb la CUP, els sento com meus"

Laura Borràs, número dos de JxCat a les eleccions del 14-F, s'ha mostrat "decebuda i dolguda" amb la CUP, que en les darreres hores ha amagat amb no votar una hipotètica investidura de Laura Borràs pel fet d'estar investigada per un possible cas de corrupció. La candidat de Junts ha preguntat a la cap de llista de la CUP, Dolors Sabater, si ella deixarà de ser candidata per haver declarat com a acusada de prevaricació en un cas urbanístic a Badalona.

La CUP no va fer Jordi Turull president de la Generalitat

La candidata de JxCat també ha retret a la CUP que impedissin fer president de la Generalitat Jordi Turull, el març de 2018. "D'ells depenia que anés al Suprem com a president, en comptes de derrotat per l'independentisme", ha lamentat Borràs, que ha definit aquell episodi com a "dolorós".

��️ #14F | Laura Borràs (@JuntsXCat) agraeix la sinceritat a Dolors Sabater sobre el seu vot i retreu a la @cupnacional el seu paper en la investidura de Turull.

La independència "quan sigui per no recular"

Laura Borràs ha matisat el camí cap a la independència que defensa JxCat. Assegura que no passa per declarar la independència l'endemà d'aconseguir més d'un 50% dels vots independentistes, però sí de "ratificar al Parlament la voluntat" de ser independents. "A tothom li preocupa el quan, però a mi el com. I ho farem quan estiguem en disposició de fer-ho per no recular ni fer marxa enrere per defensar la independència i aconseguir suport internacional", ha afegit.